YT:n Stand up UG -klubi

Kai sitä nyt mennään taas?! Tampereen Ylioppilasteatterilla pärähtää jälleen 9.2 & 12.4!


Laskeudu siis Tampereen Ylioppilasteatterin portaat tunnelmalliseen Stand up UG -klubiin ja varaudu nauramaan sydämesi kyllyydestä.

Illan seremoniamestari Arttu Järvinen johdattelee sinut hulvattomalle matkalle komiikan syövereihin. Esiintymässä nähdään myös useita Artun om-koomikkosuosikkeja, joiden terävä huumori ja hersyvä tarinankerronta takaavat, että nauru raikaa koko illan.

ESIINTYJÄT

Iltojen MC:nä toimii Arttu Järvinen.


Lavalla nähdään 9.2.: Tommi Tuominen, Viivi Kuusela, Anne Maaret, Lari Simola, Johannes Mollberg & Joonas Ranta. Illan päättää Iikka Kivi.

12.4. lavalle nousevat: Aki Puolakka, Leena Kuitunen, Kalle Boissonnier, Arja Sulkunen & Henry Lehto. Illan päättää Roosa Maskonen.


LIPUT

Liput ennakkoon kide.app palvelusta 12 € (ryhmälippu 10 €), ovelta 15 € /12 €.

Vähintään 8 hlö ryhmätilaukset kide.appista, https://www.tayt.fi/lippuvaraus/ tai varaukset@tayt.fi. 


Teatterissamme on mahdollista maksaa kortilla ja käteisellä.
Ovet ja baari aukeavat kello 18.
Show alkaa kello 19!

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin valmiina nauramaan, rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä komediasta teatterin huurteisten alkoholijuomien tai alkoholittomien virvokkeiden kera!

Osta kide.app lippusi täältä!ESTEETTÖMYYS

Teatterissamme on sukupuolineutraalit WC-tilat.
Teatterin tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen. Teatterillamme ei ole käytössä induktiosilmukkaa. Ilmoitathan lippuvarausta tehdessäsi, mikäli mukaan tulee avustaja. Avustajan lippu on maksuton. Tarkempia esteettömyys- ja saavutettavuustietoja saat ottamalla yhteyttä teatterisihteeriin. 


Lue lisää esteettömyydestä ja saavutettavuudesta.


Lisätiedot ja tiedustelut teatterisihteeriltä p. 050 501 3923 tai teatterisihteeri@tayt.fi.

Tervetuloa viihtymään!