Tampereen Ylioppilasteatteri r.y.

Itsenäisyydenkatu 12-14, 33500 Tampere

Y-tunnus: 0361454-2

Teatterisihteeri

TaYT:n ainoa vakituinen palkattu työntekijä on teatterisihteeri, joka hoitaa teatterin juoksevia asioita ja huolehtii teatterin toimivuudesta kokonaisuudessaan yhdessä hallituksen kanssa. Teatterisihteeri on myös usein yhteys- tai edustushenkilö teatterin ulkopuolisiin toimijoihin. Teatterisihteeri työskentelee osa-aikaisesti elo-toukokuussa ja parhaiten hänet tavoittaa sähköpostitse. Teatterisihteeriin voi olla yhteydessä esimerkiksi tilavuokra-asioissa ja muissa yleistiedusteluissa.

Yhteystiedot:
teatterisihteeri@tayt.fi
050 501 3923 ( huom! ei lippuvarauksia)

Puhelinpäivystysaika arkisin ma-to klo: 10.00-13.00

Voit ottaa yhteyttä myös WhatsAppin kautta.

Lippuvaraukset ja esitystiedustelut

Lippuvarauksia hoitavat teatterin produktiokohtaiset tuottajat sekä teatterisihteeri. Varaa liput helposti alla olevan Varaa liput -painikkeen takaa.

Yhteystiedot:

varaukset@tayt.fi

Varaa liput

Hallitus

TaYT:n hallitus vastaa ja tekee päätökset kaikesta teatterin toiminnasta. Hallitukseen voi olla yhteydessä esimerkiksi keikkatiedusteluissa ja tekniikka-asioissa.

Yhteystiedot:

hallitus@tayt.fi

Lue lisää hallituksesta.

Taiteellinen johto

Taiteellinen johto vastaa teatterin ohjelmiston suunnittelusta. Ohjelmistotarjoukset voi lähettää taiteelliselle johdolle.

Yhteystiedot:

tayt.taiteellinenjohto@gmail.com

Lue lisää taiteellisesta johdosta.

Ryhdy kannatusjäseneksi!

Voit tukea teatterin toimintaa ryhtymällä kannatusjäseneksi. Maksu tehdään tilille FI24 4726 0010 1067 50 (Saaja: Tampereen Ylioppilasteatteri, viite 7883). Maksettuasi täytä oheinen lomake, jotta saat jäsenedut käyttöösi.