TAMPEREEN YLIOPPILASTEATTERIN PÄÄSYKOKEET

 

Haluatko tehdä merkityksellistä teatteria? Haluatko kokeilla siipiäsi teatterin eri osa-alueilla? Entä haluaisitko tehdä tämän kaiken osana mahtavaa taideyhteisöä? Jokainen täysi-ikäinen on tervetullut hakemaan ikään tai elämäntilanteeseen katsomatta. Me haluamme juuri sinut osaksi teatterimme mahtavaa jäsenistöä!

Etsimme yhteisöömme niin näyttelemisestä, lavastamisesta, pukusuunnittelusta, tuottamisesta, ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta, dramaturgiasta, koreografiasta, tanssista, maskeerauksesta, säveltämisestä, graafisesta suunnittelusta, valokuvaamisesta kuin valo-, ääni- ja videosuunnittelusta kiinnostuneita tekijöitä.

Pääsykokeet pidetään perinteisesti syyskuun alussa.

 

Seuraavat pääsykokeet pidetään syyskuussa 2022. Viime vuoden pääsykokeet pidettiin 11.–12.9.2021.
Alla ohjeistus viime vuoden pääsykokeisiin osallistujille. Tämän vuoden ohjeistus julkaistaan ja päivitetään tälle sivustolle viimeistään elokuussa 2022.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on auki kaksi viikkoa 16.8.–29.8.2021. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 29.8. klo 23.59. Ilmoittautuminen tapahtuu Google Forms-lomakkeella: https://forms.gle/djAKtYh8jnJndS479

Lisätiedot pääsykokeiden kulusta, ennakkotehtävät ja turvallisemman tilan periaatteet lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 30.8.2021.

 

ENNAKKOTEHTÄVÄT

Ennakkotehtävät pääsykokeita varten lähetetään kutsukirjeen mukana pääsykokeisiin ilmoittautuneille.

 

PÄÄSYKOKEET

 

SUUNNITTELIJAT

11.–12.9.2021 (tarkemmat aikataulut julkaistaan kutsukirjeen mukana)

 

NÄYTTELIJÄT

11.–12.9.2021 (tarkemmat aikataulut julkaistaan kutsukirjeen mukana)

 

Pääsykokeita koskeviin kysymyksiin vastataan osoitteesta: paasykokeet@tayt.fi

Lisätietoa Tampereen Ylioppilasteatterista ja jäsenyydestä voit kysyä teatterisihteeriltämme: teatterisihteeri@tayt.fi, puh. 050 501 3923.

 

UUDET JÄSENET

Tampereen Ylioppilasteatteri tuottaa vuodessa 3–4 teatterituotantoa ja monia muita klubeja ja tapahtumia. Ensimmäisenä jäsenvuonnasi sitoudut toimimaan siinä roolissa, johon olet pääsykokeissa hakenut ja tullut valituksi. Kaikille uusille jäsenille järjestetään mahdollisuus halutessaan osallistua vähintään yhteen produktioon ensimmäisenä jäsenvuonna. Myöhemmin voit valita, missä roolissa ja mihin teatterin tuotantoihin tahdot osallistua riippumatta siitä, missä hakuroolissa olet tullut valituksi teatterin jäseneksi.

Teatterimme pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, ja edellytämme kaikilta jäseniltämme säännöllistä osallistumista talkootöihin (mm. lipunmyynti ja väliaikamyynti, roudaaminen ja tilan siivoaminen). Lisäksi toivomme jäseniltämme sitoutumista myös osallistumaan kolmesti vuodessa järjestettäviin yhdistyksen jäsenkokouksiin sekä 2–3 kertaa vuodessa järjestettäviin koko talon siivoustalkoisiin. Uusille jäsenille järjestetään jäsenkoulutus, jossa teatterin tila ja käytännöt tulevat tutuiksi.

Me haluamme juuri sinut osaksi teatterimme mahtavaa jäsenistöä! Odotamme sinua lämpimästi pääsykokeisiin.

 

COVID-19

Otamme koronavirustilanteen huomioon pääsykokeiden järjestelyissä ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ja THL:n antamia ohjeistuksia, jotta kokeista voidaan järjestää mahdollisimman turvalliset kaikille. Tiedotamme kaikille hakijoille kokeiden mahdollisista erityisjärjestelyistä. Ethän osallistu kokeisiin kipeänä tai jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita!

 

SAAVUTETTAVUUS JA ESTEETTÖMYYS

Teatterin maanalainen tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen. Teatterissa on sukupuolineutraalit WC-tilat. Tarkempia esteettömyys- ja saavutettavuustietoja saat teatterisihteeriltä: teatterisihteeri@tayt.fi tai 050 501 3923.