TAMPEREEN YLIOPPILASTEATTERIN PÄÄSYKOKEET

 

Haluatko tehdä merkityksellistä teatteria? Haluatko kokeilla siipiäsi teatterin eri osa-alueilla? Entä haluaisitko tehdä tämän kaiken osana mahtavaa taideyhteisöä? Jokainen täysi-ikäinen on tervetullut hakemaan ikään tai elämäntilanteeseen katsomatta. Me haluamme juuri sinut osaksi teatterimme mahtavaa jäsenistöä!

Etsimme yhteisöömme niin näyttelemisestä, lavastamisesta, pukusuunnittelusta, tuottamisesta, ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta, dramaturgiasta, koreografiasta, tanssista, maskeerauksesta, säveltämisestä, graafisesta suunnittelusta, valokuvaamisesta kuin valo-, ääni- ja videosuunnittelusta kiinnostuneita tekijöitä.

Pääsykokeet pidetään perinteisesti syyskuun alussa.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Lisätietoa tulee seuraavan haun yhteydessä.

 

ENNAKKOTEHTÄVÄT

Lisätietoa tulee seuraavan haun yhteydessä.

 

PÄÄSYKOKEET

 

SUUNNITTELIJAT

Lisätietoa tulee seuraavan haun yhteydessä.

 

NÄYTTELIJÄT

Lisätietoa tulee seuraavan haun yhteydessä.

 

UUDET JÄSENET

Tampereen Ylioppilasteatteri tuottaa vuodessa 3-4 teatterituotantoa ja monia muita klubeja ja tapahtumia. Ylioppilasteatterin jäsenyys on ikuisuusjäsenyys ja sisään päästyäsi voit valita, mihin teatterin tuotantoihin tahdot osallistua riippumatta siitä, missä hakuroolissa olet tullut valituksi teatterin jäseneksi. Ensimmäisenä jäsenvuonnasi sitoudut lisäksi osallistumaan kolmesti vuodessa järjestettäviin jäsenkokouksiin sekä 2-3 kertaa vuodessa järjestettäviin siivoustalkoisiin ja tekemään muita talkootöitä. Uudet jäsenet osallistuvat kokeiden jälkeen jäsenkoulutukseen, jossa teatterin tila ja käytännöt tulevat tutuiksi.

Me haluamme juuri sinut osaksi teatterimme mahtavaa jäsenistöä! Odotamme sinua lämpimästi pääsykokeisiin.

 

SAAVUTETTAVUUS JA ESTEETTÖMYYS

Teatterin maanalainen tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen. Teatterissa on sukupuolineutraalit WC-tilat. Tarkempia esteettömyys- ja saavutettavuustietoja saat teatterisihteeriltä: teatterisihteeri@tayt.fi tai 050 501 3923.