Taulu, jossa on kuva rinnakkaistodellisuudesta

VERSUMI-teoskokonaisuus 7.-12.8.2020

V uorovaikutus
E kologisuus
R oina
S opeutuminen
U nelmointi
M uutos
I hmettely

VERSUMI on taidenäyttely tai ainakin sellaiselta muotoa lainaava kokonaisuus kuvia, ääniä, rojua, liikkeitä ja kokemuksia ajasta, jona kaikki on yllättäen toisin. VERSUMI on harmoninen kaaos utopian ja dystopian välissä, ikkuna mielen sisään kun ulkona jyllää myrsky. Teoskokonaisuus on lisäksi matka kuluttamisen tuolle puolen: kaikki teoksissa käytettävä materia on hankittu kierrätettynä, roskalavoilta tai ryöväämällä.


Sisäänpääsymaksu ja baari

VERSUMIN tuotot käytetään lyhentämättöminä teatterin tukemiseen taloudellisesti vaikean kevään jälkeen. Näyttelyn sisäänpääsymaksun suuruus on kävijöille vapaavalintainen 1-100€ väliltä. Tilassa on anniskelu.


Näyttelyn aukioloajat

pe 7.8. klo 14-00
la 8.8. klo 11-00
su 9.8. klo 11-21
ma 10.8. klo 14-21
ti 11.8. klo 14-21
ke 12.8. klo 14-21


Avajaisillan ohjelma pe 7.8.


klo 17-21 (liukuvasti) Arttu Soilumo: Queer Saapuu kaupunkiin!
klo 20 ANNA = KAISA
klo 22 Kaunis veli


Työryhmä

Alhoniemi / Bäckman / Haapalainen / Jaakola / Kevin / Kokkonen / Kärnä / Laajisto / Lehtonen / Näykki / Peltola / Pynnönen / Ruokokoski / Sukkela / Vesa / VuorinenZero Waste -vaatteidenvaihtotapahtuma 7.-9.8.


Avajaisviikonloppuna 7. – 9.8. teatterin aulassa oli avoinna lisäksi Zero Waste Finlandin järjestämä vaatteidenvaihtotapahtuma. Vaatteita jäi viikonlopulta yli ja niitä saa ottaa mukaansa maksutta teatterin aulasta!COVID 19

Tulemme huomoimaan koronavirustilanteen näyttelyn ja vaatteidenvaihtotapahtuman järjestelyissä. Paikanpäällä on tarjolla käsidesiä ja mahdollisuus pitää riittävä etäisyys muihin osallistujiin. Ethän tule paikalle kipeänä! Seuraamme jatkuvasti hallituksen ohjeistuksia ja tarvittaessa muokkaamme tapahtuman järjestelyjä suositusten muuttuessa.

SAAVUTETTAVUUS

Teatterin maanalainen tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen. Tilassa on sukupuolittamattomat WC-tilat. Tarkempia esteettömyys- ja saavutettavuustietoja voit kysyä sähköpostitse: hallitus@tayt.fi tai tai puhelimitse: 050 501 3923.