Väkivaltakunta 25.3 – 20.4.2022

Väkivaltakunta action-komedia näyttää vaihtoehtoisen todellisuuden siitä, mitä tapahtuu kun maapallon kansalaiset kyllästyvät politiikan hitaisiin väyliin ja kaoottiseen väkivaltaan ympäri maailmaa. Koko planeetan väki järjestäytyy maailmaan, jossa kaikki konfliktit ratkaistaan hyvin organisoidun väkivallan avulla.


Absurdi komedia tuo esille maapallon, jossa kahden eri perheen vanhemmat haluavat lapsensa samaan päivähoitopaikkaan, mutta päivähoitopaikkoja on vain yksi, joten päiväkodin johtajan on toimittava tuomarina vanhempien nyrkkitappelussa. Entä kun kaksi työntekijää ovat molemmat ehdolla samaan ylennykseen? Nyrkein ratkaistaan niin kuntavaalit, pääsykokeet, museoiden ohjelmistot, kuin oikeus ostaa Playstation 5. Presidentiksi pääsee vain kaikista vahvin.  


Teos on rakennettu devising-tyyppisesti yhdessä työryhmän kanssa.


EsitysajatPe 25.3. ENSI-ILTA klo 19
La 26.3. klo 19 
Ke 30.3. klo 19 PERUTTU 
Su 3.4. Päivänäytös klo 14 & Iltanäytös 3.4. klo 19 
Ma 4.4. klo 19 
Su 10.4. klo 14 
Su 10.4. klo 19 
Ma 18.4. klo 19 
Ke 20.4. klo 19


Liput


Peruslippu 15 e 

Alennuslippu 8 e (opiskelija, työtön, varushenkilö, eläkeläinen)

Ryhmäalennukset neuvoteltavissa, kysy rohkeasti. Ryhmäalennuksia on mahdollista hyödyntää yli kymmenen henkilön ryhmissä.

VARAA LIPUT

Työryhmä


Ohjaus ja koreografiat: Arvo Jean-Michael Saarinen

Koreografinen assistentti: Kira Heinonen

Käsikirjoitus: Työryhmä ja Arvo Jean-Michael Saarinen

Valosuunnittelu: Oiva Suonio

Äänisuunnittelu: Lena Patta

Esiintyjät:  Elina Harju, Katariina Laaksonen, Ida Pajunen, Samuel Metsänen, Reetta Niku, Roosa Niku, Tuomas Pirilä, Anne Tarvus, Mira Isokallio, Markus ”Matu” Vainikainen, Kira Heinonen

Tuottajat: Pyry Joki, Mea Tikkanen

Grafiikat & juliste: Aava Joki

Kiitos: Jetro Sukkela, Jessica Leino, Kaisa Valkonen, Sonja Järvinen


Turvallinen Teatterivierailu


Tampereen Ylioppilasteatterin katsomossa on 60 paikkaa. Varmista paikkasi varaamalla liput ennakkoon.Teatterissamme on mahdollista maksaa kortilla ja käteisellä. 


Teatterissamme noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Meillä on häirintään ja epäasialliseen kohteluun nollatoleranssi. Mahdollisten ongelmatilanteiden ilmaantuessa puutumme asiaan. 


Teatterissa huomiomme myös vallitsevan COVID-19 tilanteen. Suosittelemme kaikkia katsojia pitämään koko teatterivierailun ajan maskia. Teatterin WC-tiloissa on käsienpesu mahdollisuus ja saatavilla on käsidesiä. Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. 


Otathan muut kävijät huomioon, etkä tule teatteriesitykseen sairaana. Varaamasi lippu on mahdollista perua ja vaihtaa toiseen näytökseen.


Esteettömyys


Teatterin tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen. Teatterillamme ei ole käytössä induktiosilmukkaa. Ilmoitathan lippuvarausta tehdessäsi, mikäli mukaan tulee avustaja. Avustajan lippu on maksuton. Tarkempia esteettömyys- ja saavutettavuustietoja saat teatterisihteeriltä: teatterisihteeri@tayt.fi


Teatterissamme on sukupuolittamattomat WC-tilat.


Sisältövaroitukset


Näytelmä sisältää kohtauksia, joissa kuvaillaan aggressiivista käytöstä, näyttämöväkivaltaa ja väkivallan kuvastoa, kiroilua, teatterisavua ja teräaseen. Voi järkyttää herkempiä katsojia. Näytöstä ei suositella alle viisitoista vuotiaille.


Juliste: Aava Joki