UPEA-klubi 4.1.2020

Tervetuloa upeaan iltaamme!


For information in English, check our Facebook event.


Lauantaina 4.1.2020 Tampereen Ylioppilasteatterin lavalle nousee jälleen joukko tämän hetken kiinnostavimpia queer-feministisen taiteen tekijöitä.


Tapahtuma on K-18.


ESIINTYJÄT

Esiintyjät julkistetaan Facebook-tapahtumassa.


LIPUT

Lipun hinta on 10 €.

 
Varaa liput
 

Tapahtuman järjestäjät tuottavat tapahtuman vapaaehtoistyönä talkoovoimin. Lipputuloilla katetaan tapahtuman kustannukset ja taataan meidän upeille esiintyjille korvaus esiintymisestään. Klubin mahdollinen voitto suunnataan seuraavan Yes Queerin tapahtuman järjestämiseen. Haluamme tarjota klubi-illan mahdollisimman monelle, joten lisäksi tapahtumaan myydään maksa mitä pystyt -lippuja.


Muista noutaa varatut liput Ylioppilasteatterilta tapahtumapäivänä klo 19.00-21.00 välillä. Lippuja ei voi noutaa ennen klo 19.00 ja klo 21.00 jälkeen noutamattomat liput vapautetaan myyntiin ovelta.


Lippuja ei voi maksaa etukäteen, vaan ne maksetaan tapahtumaan saapuessa. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. (Baarin puolella voit maksaa myös yleisimmillä maksukorteilla!) Voit käyttää lippuja varatessasi mitä tahansa haluamaasi nimeä. Myös ”maksa mitä pystyt” -lippuja voi varata etukäteen.


TaYT ja tamperelainen queer-kollektiivi Yes Queer tuottavat UPEA-klubin yhteistyöllä, meiltä meille.


Saavuthan tuoksuttomana. Tilassa on sukupuolittamattomat wc:t. Tila on esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen ja tilassa ei ole induktiosilmukkaa. Lisätietoja saavutettavuudesta saat osoitteesta yesqueertampere@gmail.com.


Noudatamme turvallisemman tilan sääntöjä. Ole hyvä ja tutustu niihin alempana.


Turvallisempi tila:


– Kunnioita toisia ja heidän rajojaan.

– Älä kosketa kysymättä. Kunnioita saamaasi vastausta, ei tarkoittaa ei.

– Älä oleta, että voit ihmisen ulkomuodon perusteella päätellä hänestä mitään, kuten sukupuolta, seksuaalista suuntautumista tai terveydentilaa.

– Älä kommentoi kenenkään vähemmistökokemusta, kehon ominaisuuksia, sukupuolta tai seksuaalisia preferenssejä.

– Jos tulet häirityksi, ota yhteyttä järjestäjiin. Muista, että et ole yksin.

– Jos näet häirintää, sinulla on oikeus puuttua siihen.

– Meillä on nollatoleranssi kaikelle häirinnälle ja syrjinnälle, kuten rasismille, seksuaaliselle häirinnälle, transfobialle, ableismille, homofobialle, seksismille, naisvihalle ja läskivihalle. Pyrimme poistamaan asiattomasti käyttäytyvät henkilöt tapahtumasta välittömästi.