Tampereen ylioppilasteatterin pääsykokeet

Kuuletko teatterin kutsun? Kaipaatko yhteisöä ja mahdollisuutta toteuttaa taiteellisia haaveitasi?


Tampereen Ylioppilasteatteri hakee taas uusia jäseniä 10.-11.9.2022. Meille ovat tervetulleita hakemaan kaikenikäiset 18 vuotta täyttäneet elämäntilanteeseen katsomatta. Ilmoittautuminen pääsykokeisiin on auki 31.8. asti. Etsimme yhteisöömme niin näyttelemisestä, lavastamisesta, puvustamisesta, tuottamisesta, ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta, dramaturgiasta, koreografiasta, tanssimisesta, maskeerauksesta, säveltämisestä, graafisesta suunnittelusta, valokuvaamisesta kuin valo-, ääni- ja videosuunnittelusta kiinnostuneita tekijöitä.


Mikäli mikään edellä mainituista taiteen muodoista kiinnostaa sinua, älä epäröi hakea!

Ilmoittaudu mukaan 31.8. klo 23.59 mennessä täyttämällä Google Forms -lomake osoitteessa:

https://forms.gle/KWchAwnPZcqXvmVTA
Ennakkotehtävät


Pääsykokeisiin kuuluvat tänä vuonna myös ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät tulee palauttaa viimeistään 2.9. klo 23.59 mennessä sähköpostiin paasykoe.tayt@gmail.com.


Ennakkotehtävien perusteella saatamme tehdä karsintaa jo ennen pääsykokeita, riippuen syksyn hakijamäärästä. Teemme päätökset 3.9. aikana. Hakijat saavat tulokset sähköpostitse iltaan mennessä. Jatkoon päässeet saavat pääsykoekutsun, jossa kerrotaan tarkemmat infot pääsykoeviikonloppua koskien.


Ennakkotehtävät näyttelijöille


1. Kirjoita yhteensä yhden sivun essee aiheista: Minä taiteilijana ja minä yhteisön jäsenenä. (Eli noin puoli sivua kummastakin).


2. Videotehtävä: Tee max. 1,5 min mittainen video, jossa esittele lyhyesti itsesi, sekä yksi erityistaitosi.


Ennakkotehtävät skenoille


1. Kirjoita yhteensä yhden sivun essee aiheista: Minä taiteilijana ja minä yhteisön jäsenenä. (Eli noin puoli sivua kummastakin).
Tietoa Tampereen Ylioppilasteatterista 


Tampereen Ylioppilasteatteri eli TaYT tuottaa vuodessa 3-4 teatterituotantoa ja monia muita klubeja ja tapahtumia. Ylioppilasteatterin jäsenyys on ikuisuusjäsenyys ja sisään päästyäsi voit valita, mihin teatterin tuotantoihin tahdot osallistua riippumatta siitä, missä hakuroolissa olet tullut valituksi teatterin jäseneksi. Ensimmäisenä jäsenvuonnasi sitoudut lisäksi osallistumaan kolmesti vuodessa järjestettäviin jäsenkokouksiin sekä 2-3 kertaa vuodessa järjestettäviin siivoustalkoisiin ja tekemään muita talkootöitä. Uudet jäsenet osallistuvat kokeiden jälkeen jäsenkoulutukseen, jossa teatterin tila ja käytännöt tulevat tutuiksi.


Lisätietoa Tampereen Ylioppilasteatterista ja jäsenyydestä voit kysyä teatterisihteeriltämme

teatterisihteeri@tayt.fi