Ylioppilasteatterin pääsykokeet 12.-13. syyskuuta. Ilmoittaudu mukaan 30.8. mennessä.

Tampereen Ylioppilasteatterin pääsykokeiden ilmoittautuminen on päättynyt


Ilmoittautuminen kokeisiin on nyt sulkeutunut. Suurkiitos kaikille mukaan hakeneille!


Kaikille hakijoille on lähetetty sähköpostitse pääsykoekirje ja jäsenhakulomake. Mikäli sähköposti ei ole tullut perille, olethan yhteydessä pääsykoesihteeriin paasykokeet@tayt.fi tai lähettämällä yksityisviestiä Tampereen Ylioppilasteatterille Facebookissa/Instagramissa.


Muistathan lähettää pääsykoekirjeessä ohjeistetun jäsenyyskirjoitelman osoitteeseen paasykokeet@tayt.fi su 6.9. klo 23.59 mennessä!


Tampereen Ylioppilasteatteri tuottaa vuodessa 3-4 teatterituotantoa ja monia muita klubeja ja tapahtumia. Ylioppilasteatterin jäsenyys on ikuisuusjäsenyys ja sisään päästyäsi voit valita, mihin teatterin tuotantoihin tahdot osallistua riippumatta siitä, missä hakuroolissa olet tullut valituksi teatterin jäseneksi. Ensimmäisenä jäsenvuonnasi sitoudut lisäksi osallistumaan kolmesti vuodessa järjestettäviin jäsenkokouksiin sekä 2-3 kertaa vuodessa järjestettäviin siivoustalkoisiin ja tekemään muita talkootöitä. Uudet jäsenet osallistuvat kokeiden jälkeen jäsenkoulutukseen, jossa teatterin tila ja käytännöt tulevat tutuiksi.


Lisätietoa Tampereen Ylioppilasteatterista ja jäsenyydestä voit kysyä teatterisihteeriltämme
teatterisihteeri@tayt.fi
puh. 050 501 3923


Tavataan kokeissa!


COVID 19


Olemme vallitsevasta tilanteesta huolimatta järjestämässä pääsykokeet lähtökohtaisesti paikan päällä erityisjärjestelyin. Tämän vuoksi on todella tärkeää, ettet saavu kokeisiin kiepeänä tai koronavirukseen viittaavissa oireissa! Kipeänä kokeisiin saapuvat hakijat lähetetään kotiin muiden hakijoiden turvallisuuden takaamiseksi. Kokeissa on tarjolla käsidesiä ja pidämme erityistä huolta siisteydestä. Pyrimme siihen, että hakijoilla on jatkuvasti mahdollisuus pitää 1,5-2m turvaväli muihin hakijoihin. Seuraamme jatkuvasti THL:n ohjeistuksia ja muutamme tarvittaessa kokeiden järjestelyjä tilanteen muuttuessa. Tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi sähköpostitse. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että seuraat sähköpostiasi.  


SAAVUTETTAVUUS JA ESTEETTÖMYYS


Teatterin maanalainen tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen.Teatterissa on sukupuolittamattomat WC-tilat. Tarkempia esteettömyys- ja saavutettavuustietoja saat teatterisihteeriltä: teatterisihteeri@tayt.fi tai 050 501 3923.


Graafinen suunnittelu: Tito Kärnä