SALPASAARI -KAUHUKIERROKSET (K18)

Eletään 1900-luvun alkupuoliskoa.Taajama-alueeseen ja lähimpiin naapureihin on matkaa hyvä tovi. Seutu on aavaa ja autiota, mutta harvojen koivujen reunustaman pihatien päässä kohoaa suuri betonirakennus. Salpasaaren parantola seisoo yksinään valvoen peltokaistaleita – ja asukkeja sisällään.
Arvelette, ettei kukaan teistä olisi koskaan sattunut tähän osaan Suomen maata, ellei yksi teistä olisi leikannut lehdestä sitä lehti-ilmoitusta. “Kokelaita haetaan! Maksu markoissa paikan päällä.” Lyhyen ilmoituksen perässä ollut osoite on johdattanut teidät tämän parantolan pihaan. Astutte narisevista pariovista aulaan, ja maireasti hymyilevä virkailija ottaa teidät vastaan. “Tervetuloa. Hyvinvointinne on meille KAIKKEIN tärkeintä.”
Kauhujen talo – Salpasaari käsittelee väärinymmärrettyjen ja sorrettujen pelkoa ja ahdistusta takavuosien Suomessa.

Astu Salpasaaren parantolan ovista 20.10.-28.10. Tampereen Ylioppilasteatterin perinteisessä Kauhujen Talossa! Salpasaaressa yhdistyvät psykologinen kauhun, body horror ja pakohuonemaiset elementit. 

Uskallatko selvittää, mitä Salpasaaren seinät sulkevat sisäänsä? Viime vuonna kierrokset myytiin loppuun hetkessä, joten kokoa ryhmäsi ja osta lippusi ajoissa!KIERROKSET

Perjantai 20.10.2023 
Lauantai 21.10.2023

Tiistai 24.10.2023 (lisäpäivä)
Keskiviikko 25.10.2023 (lisäpäivä)
Perjantai 27.10.2023
Lauantai 28.10.2023LIPUT

Liput ovat varattavissa maanantaina klo 9.10. klo 19.00 eteenpäin.

Kierroksen hinta: 80€ / ryhmä (maksetaan etukäteen!)

Ryhmäkoko: 2-4 henkilöä. Turvallisuussyistä ryhmän maksimikoko on 4 henkeä.

Kierroksen kesto: Noin 35-40 minuuttia

Paikalla tulee olla 10 minuuttia ennen kierroksen alkua

Osta lippusi täältä!

Emme suosittele kierrosta alle 18-vuotiaille. Kierros sisältää ahdistavia, pelottavia ja rankkoja teemoja/materiaaleja (mm. vartalomutaatiot, veri, säikyttely, henkinen ja fyysinen väkivalta, neulat, sortaminen), jotka eivät sovellu lapsille tai herkemmille kävijöille. Käytämme myös voimakkaita ääni- ja valotehosteita sekä savukonetta. Pimeys ja mahdollinen savukoneen käyttö heikentävät näkyvyyttä osalla kierroksesta. Myös käytävien ja muiden lavastettujen tilojen ahtaus voi vaikeuttaa liikkumista ja aiheuttaa ahdistusta.

TURVALLINEN TEATTERIVIERAILU

Varmista paikkasi varaamalla liput ennakkoon. Älä tule kierrokselle sairaana! Teatterin WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus. Henkilökuntamme ei ole kosketuksissa ryhmäläisiin ja myös henkilökuntaan koskettaminen on ehdottomasti kielletty. 

Kierros voidaan kävijöiden toimesta keskeyttää, mutta myös työryhmä voi keskeyttää kierroksen, mikäli kiertävä ryhmä käyttäytyy epäasiallisesti.


ESTEETTÖMYYS

Teatterin maanalainen tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen. Lisäksi kauhukierroksen rata saattaa olla vaikeakulkuinen ja ahdas. Otathan yhteyttä, jos haluat lisätietoja. 

Lue lisää esteettömyydestä ja saavutettavuudesta.Tiedustelut: kauhujentalo.tayt@gmail.com

#salpasaari #kauhujentalo2023 #tampereenylioppilasteatteri

Tervetuloa kokemaan unohtumaton kauhuelämys!