Restless Web -kauhukierrokset (K16)

“He olivat tavallinen perhe. Onnellinen. Kunnes yhden heistä valtasi pahuus. Hänen verkkoonsa tarttuivat kaikki… paitsi yksi. Kuka heistä tätä verkkoa punoo? Viekö se heistä viimeisenkin?”


Tampereen Ylioppilasteatterin huippusuosittu Kauhujen Talo avaa jälleen ovensa pyhäinpäivän viikolla 29.–31.10.2020! Kolmipäiväisessä tapahtumassa on mahdollista päästä astumaan hyytävälle Restless Web -kauhukierrokselle!


Restless Web sijoittuu vuoden 2019 kiitetyn ja kehutun Restless Flesh -kauhukierroksen psykologisen kauhun, body horrorin ja pakohuonepelien maailmaan, mutta on täysin oma elämyksensä. Rata soveltuu sekä uusille että viimevuotisille kävijöille, tarjoten täysin uuden, edellisestä osasta riippumattoman elämyksensä ja visuaalisen antinsa.


Uskallatko siis astua Kauhujen Taloon? Viime vuonna kierrokset loppuunvarattiin hetkessä, joten osta lippusi ajoissa!


KIERROKSET


Torstai 29.10.2020 klo 17–22 (Loppuunmyyty)
Perjantai 30.10.2020 klo 16–00 (Loppuunmyyty)
Lauantai 31.10.2020 klo 13–23.30 (Loppuunmyyty)


LIPUT


Kierroksen hinta: 40 € / ryhmä (maksetaan etukäteen!)
Ryhmäkoko: 2–5 henkilöä, mutta parhaan kokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme sitä 4:lle hengelle. Turvallisuussyistä ryhmän maksimikoko on 5 henkeä.
Kierroksen kesto: Noin 20 minuuttia.
Paikalla tulee olla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.


OSTA LIPPUSI TÄÄLTÄ


Emme suosittele kierrosta alle 16-vuotiaille. Kierros sisältää ahdistavia, pelottavia ja rankkoja teemoja/materiaaleja (mm. itsensä vahingoittaminen, veri, vartalomutaatiot ja irtoraajat, säikyttely, tekohämähäkit), jotka eivät sovellu lapsille tai herkemmille kävijöille. Käytämme myös voimakkaita ääni- ja valotehosteita sekä savukonetta. Pimeys ja mahdollinen savukoneen käyttö heikentävät näkyvyyttä osalla kierroksesta. Tila ei valitettavasti ole esteetön. Jos olet epävarma teemojen tai käytännön suhteen, voit lähestyä meitä sähköpostitse, jolloin voimme tarkentaa sitä, soveltuuko rata sinulle.


TAPAHTUMASSA OTETAAN YLEISET KORONAOHJEISTUKSET HUOMIOON SEKÄ PIDETÄÄN ERITYISTÄ HUOLTA HYGIENIASTA JA TURVALLISUUDESTA! Paikan päällä on käsipesu- ja käsidesimahdollisuus sekä halukkaille tarjolla kertakäyttöhanskoja. Rata on suunniteltu niin, että kävijöiden ja näyttelijöiden välillä on mahdollista pitää kunnollista turvaväliä. Huolehdimme myös ennen jokaista kierrosta pintojen ja tarpeistojen desinfioinneista. Suosittelemme käyttämään kasvomaskeja. Ethän osallistu tapahtumaan sairaana tai jos epäilet altistuneesi tartunnalle.


Tervetuloa kokemaan hyytävä ja unohtumaton kauhuelämys!


Tiedustelut: kauhujentalo.tayt@gmail.com

Facebook-tapahtuma