Restless Flesh -kauhukierros 1.–2.11.2019

“Ulkoa se näyttää vain autiolta elokuvateatterilta, mutta sisällä on joku. Hän on siellä yksin ajatustensa kanssa. Onko hän hirviö vai uhri? Pystytkö auttamaan häntä? Haluaako hän apua?”


Tampereen ylioppilasteatterin suosittu kauhukierros tulee jälleen! 1.–2.11.2019 on mahdollista päästä sukeltamaan Kauhujen taloon, joka on tänä vuonna saanut inspiraatiota psykologisesta kauhusta, body horrorista ja pakohuonepeleistä. Uskallatko siis astua häiriintyneen mielen sisään? Varaa lippusi ajoissa!


Kierroksen hinta on 40 €/ryhmä (Maksetaan etukäteen!)

Ryhmän maksimikoko on 5 henkilöä, mutta parhaan kokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme sitä 4:lle hengelle.

Kierroksen kesto on 20-25 minuuttia.

Paikalla tulee olla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.


Oman kierrosajan voi varata tästä linkistä.

Varauksen jälkeen saatte ilmoitettuun sähköpostiin automaattisen varausvahvistuksen. Tämän lisäksi lähetämme maksuohjeet erillisellä sähköpostiviestillä. Ilmoitathan varauksen yhteydessä lisätietoja, joita tapahtumanjärjestäjän on olennaista tietää (esim. ryhmäkoko, onko toiveissa hellempää/rajumpaa säikyttelyä tai onko teillä terveydentilaan tai liikkumiseen liittyviä erityishuomioita).


Emme suosittele kierrosta alle 16-vuotiaille. Kierros sisältää ahdistavia, pelottavia ja rankkoja teemoja/materiaaleja (mm. itsensä vahingoittaminen, veri, vartalomutaatiot ja irtoraajat, säikyttely), jotka eivät sovellu lapsille tai herkemmille kävijöille. Käytämme myös voimakkaita ääni- ja valotehosteita sekä savukonetta. Pimeys ja savukoneen käyttö heikentävät näkyvyyttä osalla kierroksesta. Tila ei valitettavasti ole esteetön. Jos olet epävarma teemojen tai käytännön suhteen, voit lähestyä meitä sähköpostitse, jolloin voimme tarkentaa sitä, soveltuuko rata sinulle.


Tervetuloa kokemaan hyytävä ja unohtumaton kauhuelämys!


Tiedustelut: kauhujentalo.tayt(a)gmail.com


Facebook-tapahtuma