PROJECT: MINOS -KAUHUKIERROKSET (K16)

Hei ja tervetuloa! Olemme erittäin kiitollisia saadessamme teidät osaksi lämmintä työyhteisöämme täällä Cnossos Oy:ssä. Olemme jo nyt ylpeitä voidessamme esitellä saavutuksiamme tieteen saralla. Urakkamme on vasta alussa, ja me tarvitsemme juuri teidän apuanne, jotta saamme työmme päätökseen. Tämä on Project: Minos!

Tampereen Ylioppilasteatterin huippusuosittu Kauhujen Talo avaa ovensa 27.10.-30.10. entistä suurempana tapahtumana! Ensimmäistä kertaa teatterin pääohjelmistossa olevassa nelipäiväisessä tapahtumassa on mahdollista päästä kokemaan Cnossoksen laboratorio, jonka vieraanvaraisena oppaana, mentorina ja ystävänä toimii tekoäly Daidalus.

Project: Minos jatkaa Kauhujen talon perinnettä psykologisen kauhun, body horrorin ja pakohuonepelien maailmassa. Rata soveltuu sekä uusille että edellisten vuosien kävijöille, tarjoten Halloweenin henkeä hehkuvan kokemuksen.

Uskallatko vierailla Cnossoksen laboratoriossa? Viime vuonna kierrokset loppuunvarattiin hetkessä, joten kokoa ryhmäsi ja osta lippusi ajoissa!


KIERROKSET

Keskiviikko 27.10.2021 klo 17.00-22.00
Torstai 28.10.2021 klo 16.00-22.00
Perjantai 29.10.2021 16.00-00.00
Lauantai 30.10.2021 12.00-00.00

LIPUT

Liput ovat varattavissa perjantaina 8.10. klo 15.00 eteenpäin.
Kierroksen hinta: 55€ / ryhmä (maksetaan etukäteen!)

Ryhmäkoko: 2-4 henkilöä. Turvallisuussyistä ryhmän maksimikoko on 4 henkeä.
Kierroksen kesto: Noin 30 minuuttia

Paikalla tulee olla 10 minuuttia ennen kierroksen alkua

Hanki lippusi nyt! KIERROKSET ON LOPPUUNMYYTY!Emme suosittele kierrosta alle 16-vuotiaille. Kierros sisältää ahdistavia, pelottavia ja rankkoja teemoja/materiaaleja (mm. vartalomutaatiot, eläinkokeellinen kuvasto, veri, säikyttely, ruumiit ja neulat), jotka eivät sovellu lapsille tai herkemmille kävijöille. Käytämme myös voimakkaita ääni- ja valotehosteita sekä savukonetta. Pimeys ja mahdollinen savukoneen käyttö heikentävät näkyvyyttä osalla kierroksesta. Myös käytävien ovat ahtaus voi vaikeuttaa liikkumista ja aiheuttaa ahdistusta.

TURVALLINEN TEATTERIVIERAILU

Huomioi 1–2 metrin turvaväli muihin esimerkiksi jonotustilanteissa. Kasvomaskin käyttöä suositellaan. Henkilökuntamme ei ole kosketuksissa ryhmäläisiin ja myös henkilökuntaan koskettaminen on ehdottomasti kielletty. 

Varmista paikkasi varaamalla liput ennakkoon. Älä tule kierrokselle sairaana! Teatterin WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus. Pesethän kätesi tullessasi ja lähtiessäsi. Saatavilla on myös käsidesiä. Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

TAPAHTUMASSA OTETAAN YLEISET KORONAOHJEISTUKSET HUOMIOON SEKÄ PIDETÄÄN ERITYISTÄ HUOLTA HYGIENIASTA JA TURVALLISUUDESTA! 

ESTEETTÖMYYS

Teatterin maanalainen tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen. Lisäksi kauhukierroksen rata saattaa olla vaikeakulkuinen ja ahdas. Otathan yhteyttä, jos haluat lisätietoja. 

Lue lisää esteettömyydestä ja saavutettavuudesta.


Facebook-tapahtuma

Tiedustelut: kauhujentalo.tayt@gmail.com

#projectminos #kauhujentalo2021 #tampereenylioppilasteatteri

Tervetuloa kokemaan unohtumaton kauhuelämys!