Laboratorio 66 – kauhukierros 4.11.2017

HUOM. TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY

 

Laboratorio 66

 

Onneksi olkoon! Teidät on valittu harvojen onnekkaiden joukkoon, joille on tarjottu mahdollisuus tulla osaksi meidän ammattitaitoista, ahkeraa ja tiedonnälkäistä tutkimustiimiämme! Työhaastattelutilaisuus järjestetään pyhäinpäivän viikonloppuna laboratoriossamme, jolloin varaamme teille rutkasti aikaa kierrellä tiluksilla tutustumassa läheisemmin iloiseen työtiimiimme ja mikä tärkeintä; tavata vihdoinkin aivot koko operaation takana!

 

Toisin sanoen…

 

Koe kauhu tänä vuonna aivan uudella tavalla! Kahden viime vuoden suosittu tapahtuma Kauhujen Talo palaa jälleen, tällä kertaa uudella tarinalla, joka on täynnä kiperiä tilanteita ja pelon kiljahduksia. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään vain yhtenä iltana, joten älä missaa ainutlaatuista kokemusta!

 

 

MITÄ

Laboratorio 66 – kauhukierros

15-20 minuuttia (riippuen siitä onko teidän tilanteiden pakosta juostava karkuun, hehe)

ikäsuositus: 16 vuotta

 

MISSÄ

Tampereen Ylioppilasteatteri

 

MILLOIN

Lauantai 4.11.2017 klo 16:00 – 00:00

 

LIPUT

40€ yhdelle ryhmälle per kierros ryhmän koosta riippumatta, suositeltu koko on 3-5 henkilöä

 

Lipunvaraus aukeaa lauantaina 14.10.2017 klo 9:00

Varaa liput

 

Liput vain ennakkovarauksella ja varausten maksu viimeistään 25.10. Maksamattomat liput vapautuvat takaisin myyntiin 28.10. ja peruutuspaikkoja voi seurata Facebookissa. Maksettua varausta ei voi enää perua.

 

Ajat annetaan ryhmille varausten yhteydessä ja paikalle olisi hyvä saapua viimeistään 15 minuuttia ennen omaa kierrosaikaa. Ilmoitattehan ryhmän jäsenten nimet varatessanne liput!

 

HUOMIOITAVAA
Tila ei ole esteetön. Kauhukierros sisältää vilkkuvia valoja. Ennen kierrokselle lähtöä, henkilökohtaiset tavarat jätettävä säilytyslokeroihin, sillä kierroksella ei saa kuvata. Vältäthän tarpeetonta koskemista näyttelijöihin ja lavasteisiin!

 

Tervetuloa laboratorioomme!

 

Jos uskallat.