Kauhujen teatteri

Kauhun kiljahdukset kaikuvat jälleen Tampereen Ylioppilasteatterissa!

Teatterimme on riivattu! TaYT:lle valitaan joka vuosi uusia jäseniä, mutta tänä vuonna jotain meni pahasti pieleen. Uusien jäsenten tultua taloon teatterimme ei ole ollut entisellään, vaan jokin paha on saanut vallan. Oma jäsenistömme ei uskalla edes kulkea teatterin tiloissa. Uskallatko sinä?

Viime vuonna suuren suosion saanut Kauhujen talo -tapahtuma saa jatkoa, kun teatteri avautuu pyhäinpäivän viikonloppuna jälleen kauhun ystäville. Tapahtuma on tänä vuonna kaksipäiväinen, jotta mahdollisimman moni pääsisi kierrokselle.

Kierroksella kuljetaan pienissä ryhmissä (suositus 3-5 henkilöä).

ENNAKKOVARAUSAJAT
Voit varata ajan ryhmällesi (suositus 3-5 henkeä) kauhukierrokselle osoitteesta: varaukset(at)tampereenylioppilasteatteri.net
Ennakkoon varatut kierrokset ovat seuraavina aikoina:
Pe 4.11. kello 19.00-23.00
La 5.11. kello 20.00-22.00
Saat vahvistusviestissä ryhmäsi ajan ja lunastusohjeet. Varaukseensa saa vahvistuksen viimeistään kahden arkipäivän aikana. Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.
JONOTUS
Lauantaille 5.11. kello 16-18 on tulossa myös jonotusmahdollisuus, jos ennakkovarausajat eivät sovi, paikat ovat jo menneet tai haluat osallistua tapahtumaan oikeaoppisesti. Hyvää kannattaa jonottaa! Jonottajat saavat kuitenkin tänä vuonna vuoronumeron, jolloin tiedämme jo hyvissä ajoin paljonko kierrokselle jonosta mahtuu ja monelta oma kierrosaika on.

Tervetuloa Kauhujen teatteriin!

Liput: 7€
Kierroksen kestoarvio: n. 15 – 20 min.
(paitsi jos eksyt, muahahahaa)
Ikäsuositus: yli 15-vuotiaille

Tila ei ole esteetön.

Esitys jatkaa Askel pimeyteen – improvisoidun kauhunäytelmän aloittamaa kauhuteemaista esityskokonaisuutta.