KÄTY 24 – Teatterihaaste 19.11.2022

Grafiikat: Jani Hakanen

KÄTY 24 – Teatterihaaste“Somessa rummutetut “käty-bileet” karkaavat helposti käsistä”
Yle Uutiset


 

Viime keväänä suurta suosiota nauttinut KÄTY 24 -teatterihaaste tulee taas! KÄTY 24 -teatterihaasteessa työryhmä työstää teatteriesityksen 24 tunnissa. Varmaa on, että KÄTY 24:ssä tehdään yhdessä intohimoista ja kunnianhimoista taidetta hyvällä sykkeellä. Muusta ei sitten voi tietääkään. Varaa lippusi nyt ja varmista paikkasi syksyn yllätyksellisimmässä teatteritapauksessa.


Teatteriesityksen aiheen päättävät Tampereen Ylioppilasteatterin Instagramin seuraajat. Ota haltuun @tampereenylioppilasteatteri ja vaikuta!


ESITYSLauantaina 19.11.2022 klo 19Teatterin ovet avautuvat 45min ennen esitystä. Varatut liput näytökseen tulee lunastaa 15 minuuttia ennen näytöksen alkua. Huomioithan, että esityksen kesto on myös mysteeri, mutta maximikesto on 1h ja 30min. Mahdolliset sisältövaroitukset ilmoitetaan somessa lauantaina klo 15 ja teatterin aulassa. LIPUT


VARAA LIPUT

Peruslippu 10e

Alennuslippu 5 e (opiskelija, työtön, varushenkilö, eläkeläinen)TEATTERIHAASTEEN VASTAANOTTANEET:   


Minna Arpiainen, Janita Hakanen, Emma Heikkilä, Sanni Huttunen, Yasmin Iacovone, Aapeli Kangas, Tino Karttunen, Hilda Kokkola, Laura Korpikunnas, Tito Kärnä, Jessica Leino, Iris Mikkonen, Hilla Mäkelä, Riina Mäkinen, Netta Neva, Reetta Niku, Sini-Tuulia Norrbacka, Ilona Orava, Tittamari Paavola, Hilja Penttinen, Manta Piirainen, Aalto Puutio, Maarit Seppälä, Jetro Sukkela, Anni Samulinen ja Ilona Vuori.  


Grafiikat: Jani Hakanen