Juhannustanssit 17.10.2020 klo 18

Unelmoitko kesästä ja lavatansseista? Ei hätää, sillä Juhannustanssit ovat saapuneet Tampereen Ylioppilasteatterille lokakuun keskelle meitä tanssittamaan!


Tanssilavan ovet aukeavat klo 18 ja yhtye Puch & Pravda avaa Juhannustanssit klo 19. Tämän jälkeen lavatanssit jatkuvat Kapee yhtyeen kanssa. Humppa hiljenee ja tanssit loppuvat klo 23.


Tule nauttimaan livemusiikista oman parisi kanssa tai halutessasi voit pyörähdellä lattialla myös yksin. Juhannustansseissa ei ole hakuvuoroja ja suosittelemme tanssimaan saman parin kanssa koko illan. Näin varmistamme kaikille turvallisen tilan tanssia.


Tanssijoita virkistää baari, josta saa juotavaa ja pientä naposteltavaa koko tapahtuman ajan.


Mikä: Juhannustanssit
Missä: Tampereen Ylioppilasteatterilla
Milloin: Lauantaina 17.10 klo 18


LIPUT


Sisäänpääsymaksu on vapaavalintainen 1–100 € väliltä! Suosittelemme lipun varaamista, jotta mahdut mukaan.
Varaa liput


TURVALLINEN TEATTERIVIERAILU


Tampereen Ylioppilasteatterissa tanssijoiden määrä on hyvin rajallinen, jotta mahdumme tanssimaan väljästi. Varmista paikkasi varaamalla liput ennakkoon.
Teatterin WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus. Pesethän kätesi tullessasi ja lähtiessäsi. Saatavilla on myös käsidesiä. Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
Huomioi 1–2 metrin turvaväli muihin esimerkiksi jonotustilanteissa. Tanssimme myös turvavälejä noudattaen. Kasvomaskin käyttöä suositellaan.
Älä tule Juhannustansseihin sairaana! Lippuvarauksen voi perua.
Suosi maksutapana korttimaksua.


ESTEETTÖMYYS


Teatterin maanalainen tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen. Teatterillamme ei ole käytössä induktiosilmukkaa. Ilmoitathan lippuvarausta tehdessäsi, mikäli mukaan tulee avustaja. Avustajan lippu on maksuton. Tarkempia esteettömyys- ja saavutettavuustietoja saat teatterisihteeriltä: teatterisihteeri@tayt.fi tai 050 501 3923


Grafiikka: Iida Virta