Avoin työpaikka Tampereen Ylioppilasteatterissa

Tampereen Ylioppilasteatteri hakee teatterisihteeriä osaksi monipuolista yhteisöään. Teatterisihteerin tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen. Hän on yhdistyksen ainoa vakituinen työntekijä. Työtunteja on keskimäärin 20 viikossa kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta.

 

Etsimämme teatterisihteeri on innokas, kulttuurialaa jo hieman tunteva, omatoiminen ja innovatiivinen henkilö, jolta onnistuu niin tuotanto- kuin tiedotustehtävätkin. Toivomme, että teatterisihteerillä on aitoa intohimoa kulttuurialaa kohtaan, kokemusta yhdistystoiminnasta, jo hieman osaamista tai tietoa taloushallinnosta sekä hyvät tietotekniset, sosiaaliset ja viestinnälliset taidot.

 

Työ on joustavaa ja sovitettavissa esimerkiksi opiskelun oheen. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävästä maksetaan palkkaa 872 e / kk.

 

Teatterisihteerin tehtäviin yhdistyksessä kuuluvat mm. seuraavat asiat:

– Jäsenasioiden hoito

– Taloushallinto yhdessä rahastonhoitajan ja tilitoimiston kanssa

– Vastaavana tuottajana toimiminen

– Vastaavana tiedottajana toimiminen

– Yhteys- ja edustushenkilönä toimiminen

– Verkkosivujen päivittäminen

– Tiivis yhteistyö ja hyvä kommunikaatio yhdistyksen hallituksen kanssa

– Monipuolinen raportointi ja tilastointi

– Markkinointi

– Muut hallinnolliset tehtävät

 

Haku tehtävään päättyy 28.8.2019. Alamme haastatella hakijoita jo haun ollessa avoinna. Hakemukset ja ansioluettelot lähetetään sähköpostitse osoitteeseen rekry@tayt.fi. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta sähköpostiosoitteesta. Työ alkaa 4.9. tai sovitusti mahdollisimman pian tämän jälkeen. Työ alkaa perehdytysjaksolla.

 

Tampereen Ylioppilasteatteri on vuonna 1960 perustettu harrastajateatteri. Monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin perinteinen teatteri ja klassikkotekstien tulkinnat kuin nykyteatteri ja uudet teatterin muodot. Pääohjelmiston lisäksi teatterissa järjestetään myös mm. muutaman esityskerran pienoisesityksiä, improa, stand uppia ja musiikkitapahtumia. Jäsenistö myös keikkailee erilaisissa tilaisuuksissa teatterin ulkopuolella.