Tue Tampereen Ylioppilasteatteria – ryhdy kannatusjäseneksi tai osta lahjakortti!

Kannatusjäsenyys


Tiesitkö, että Tampereen Ylioppilasteatteri täyttää tänä syksynä 60 vuotta? Nyt voit tukea tätä vireää kuusikymppistä ryhtymällä kannatusjäseneksi! Poikkeustilan aiheuttama näytösten peruuntuminen on kova isku teatterimme taloudelle. Kannatusjäsenyys ei sido sinua mihinkään, mutta olet oikeutettu etuihin ja saat mahdollisuuden tukea teatterimme toiminnan jatkumista. Kannatusjäsenyyden hinta on 60 €, ja jäsenyys on voimassa 31.5.2021 saakka.


Kannatusjäsenen edut:


 • Pääset ilmaiseksi pääohjelmiston esityksiin ja nautit väliajalla ilmaisen kahvin tai teen.
 • Saat sähköpostiisi sähköisen kannatusjäsenkortin.
 • Saat halutessasi sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa kannatusjäsenkirjeen, jossa on tietoa teatterin tapahtumista ja mahdollisuuksien mukaan erikoistarjouksia. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

 • Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenyys ei velvoita sinua mihinkään. Kannatusjäsenillä ei ole äänivaltaa yhdistyksen kokouksissa. Myös yritys voi ryhtyä kannatusjäseneksi. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin yrityksen jäseneduista.


  Maksutavat


  Tilisiirto:

  Maksun saaja: Tampereen Ylioppilasteatteri

  Tilinumero: FI24 4726 0010 1067 50

  BIC: POPFFI22

  Viite: 7883

  Summa: 60,00 €

  Maksettuasi täytä oheinen lomake, jotta saat jäsenedut käyttöösi.


  Kide.app:


  Osta kannatusjäsenyys


  Kide.app toimii älylaitteiden selaimilla. Kirjaudu sisään sähköpostilla tai Facebook-tunnuksilla ja maksa Pivolla, MobilePaylla tai korttimaksulla.


  Lahjakortti


  Osta lahjakortti


  Lahjakortilla pääset seuraamaan valitsemaasi Tampereen Ylioppilasteatterin pääohjelmiston näytelmää. Pääohjelmiston näytökset jatkuvat jälleen syksyllä 2020. Ajankohtaista tietoa ohjelmistostamme saat verkkosivuiltamme ja Facebookista. Varmista paikkasi näytöksessä varaamalla liput. Mainitse lahjakortista varauksen yhteydessä. Lahjakortti ei käy klubitapahtumiin.


  Lahjakorttisi pysyy tallessa Kide.appissa, johon kirjaudut sähköpostillasi tai Facebook-tunnuksillasi. Näytä lahjakortti mobiililaitteeltasi lipunmyynnissä näytökseen tullessasi. Lahjakortti on voimassa 31.5.2021 saakka.


  Tue meitä sosiaalisessa mediassa


  Vaivaton tapa tukea Tampereen Ylioppilasteatteria on seurata meitä sosiaalisessa mediassa ja tykätä, kommentoida ja jakaa päivityksiämme.


  TaYT Facebookissa

  TaYT Instagramissa