TUE TEATTERIN TOIMINTAA JA LAHJOITA!


Kiitos tuhannesti lahjoituksistanne jo etukäteen! ♥


RYHDY KANNATUSJÄSENEKSI!


Tampereen Ylioppilasteatteri on vireä, jo yli 60-vuotias harrastajateatteri, joka toimii jäsentensä intohimolla. Voit tukea toimintaamme ryhtymällä kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenyys ei sido sinua mihinkään, mutta olet oikeutettu etuihin ja saat mahdollisuuden tukea teatterimme toiminnan jatkumista.
Olemme uudistaneet kannatusjäsenyys toimintatapaa (14.12.2022) ja kannatusjäseneksi voi ryhtyä myös pienemmällä summalla! Summat ovat: 5 € /10 € /20 € /30 €.
HUOM! Etuudet joihin sisältyy pääohjelmiston näytöksiin tai kaikkiin tapahtumiin ilmaiseksi pääsyn saa käyttöönsä vain isommalla kannatusjäsenyyden hinnalla eli 50 € tai 100 €. Kannatusjäsenyys on voimassa yhden toimintakauden ajan.


Kannatusjäsenmaksu 5 € / 10 € / 20 € TAI 30 €:


– Saat halutessasi sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa kannatusjäsenkirjeen, jossa on tietoa teatterin tapahtumista. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Kannatusjäsenmaksu 50 €:


 • Pääset ilmaiseksi pääohjelmiston esityksiin. (Kaudella 2022-2023 kolme pääohjelmiston produktiota.)
 • Saat halutessasi sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa on tietoa teatterin tapahtumista. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

 • Kannatusjäsenmaksu 100 €:


 • Pääset ilmaiseksi jokaiseen TaYT:n järjestämään esitykseen tai tapahtumaan, johon on mahdollista ostaa yksittäinen lippu.
 • Saat halutessasi sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa on tietoa teatterin tapahtumista. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

 • Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenyys ei velvoita sinua mihinkään. Kannatusjäsenillä ei ole äänivaltaa yhdistyksen kokouksissa. Myös yritys voi ryhtyä kannatusjäseneksi. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin yrityksen jäseneduista.


  Kannatusjäsenyyden maksaminen:


  Tilisiirto:

  Maksun saaja: Tampereen Ylioppilasteatteri

  Tilinumero: FI24 4726 0010 1067 50

  BIC: POPFFI22

  Viite: 7883

  Summa: 5,00 € / 10,00 € / 20, 00€ / 30,00€ / 50,00 € TAI 100,00 €

  Maksettuasi täytä oheinen lomake, jotta saat jäsenedut käyttöösi.


  Tule teatteriin!


  Lipputulot ovat teatterillemme elintärkeitä, joten yksinkertaisin tapa auttaa on tulla katsomaan esityksiämme! Verkkosivuiltamme löydät tiedot kaikista näytelmistämme ja tapahtumistamme.


  Nyt ohjelmistossa


  Tue meitä sosiaalisessa mediassa


  Vaivaton tapa tukea Tampereen Ylioppilasteatteria on seurata meitä sosiaalisessa mediassa ja tykätä, kommentoida ja jakaa päivityksiämme.


  TaYT Facebookissa

  TaYT Instagramissa


  Osta käsiohjelmamainos


  Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä erityisesti tamperelaisten nuorten aikuisten keskuudessa? Osta mainos yhden tai vaikka kaikkien näytelmiemme käsiohjelmiin! Käsiohjelma on kooltaan A5, ja tämän linkin takaa näet eri kokoisten mainosten hinnat yhden näytelmän käsiohjelmiin.
  Ota yhteyttä: teatterisihteeri@tayt.fi


  Lahjoitus


  Tampereen Ylioppilasteatterin toimintaa voi tukea myös vastikkeettomalla lahjoituksella. Varat käytetään lahjoittajan toivomaan tarkoitukseen.
  Lisätietoja: teatterisihteeri@tayt.fi