Tue Tampereen Ylioppilasteatteria

Ryhdy kannatusjäseneksi


Tampereen Ylioppilasteatteri täytti 60 vuotta 26.10.2020. Voit tukea tätä vireää kuusikymppistä ryhtymällä kannatusjäseneksi! Koronapandemia on aiheuttanut kovan iskun teatterimme taloudelle. Kannatusjäsenyys ei sido sinua mihinkään, mutta olet oikeutettu etuihin ja saat mahdollisuuden tukea teatterimme toiminnan jatkumista. Kannatusjäsenyyden hinta on 60 € ja se on kerrallaan voimassa yhden toimintakauden ajan (1.6.-31.5.).


Kannatusjäsenen edut:


 • Pääset ilmaiseksi pääohjelmiston esityksiin ja nautit väliajalla ilmaisen kahvin tai teen.
 • Saat sähköpostiisi sähköisen kannatusjäsenkortin.
 • Saat halutessasi sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa kannatusjäsenkirjeen, jossa on tietoa teatterin tapahtumista ja mahdollisuuksien mukaan erikoistarjouksia. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

 • Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenyys ei velvoita sinua mihinkään. Kannatusjäsenillä ei ole äänivaltaa yhdistyksen kokouksissa. Myös yritys voi ryhtyä kannatusjäseneksi. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin yrityksen jäseneduista.


  Kannatusjäsenyyden maksaminen:


  Tilisiirto:

  Maksun saaja: Tampereen Ylioppilasteatteri

  Tilinumero: FI24 4726 0010 1067 50

  BIC: POPFFI22

  Viite: 7883

  Summa: 60,00 €

  Maksettuasi täytä oheinen lomake, jotta saat jäsenedut käyttöösi.


  Tule teatteriin!


  Lipputulot ovat teatterillemme elintärkeitä, joten yksinkertaisin tapa auttaa on tulla katsomaan esityksiämme! Verkkosivuiltamme löydät tiedot kaikista näytelmistämme ja tapahtumistamme.


  Nyt ohjelmistossa


  Tue meitä sosiaalisessa mediassa


  Vaivaton tapa tukea Tampereen Ylioppilasteatteria on seurata meitä sosiaalisessa mediassa ja tykätä, kommentoida ja jakaa päivityksiämme.


  TaYT Facebookissa

  TaYT Instagramissa


  Osta käsiohjelmamainos


  Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä erityisesti tamperelaisten nuorten aikuisten keskuudessa? Osta mainos yhden tai vaikka kaikkien näytelmiemme käsiohjelmiin! Käsiohjelma on kooltaan A5, ja tämän linkin takaa näet eri kokoisten mainosten hinnat yhden näytelmän käsiohjelmiin.
  Ota yhteyttä: teatterisihteeri@tayt.fi


  Lahjoitus


  Tampereen Ylioppilasteatterin toimintaa voi tukea myös vastikkeettomalla lahjoituksella. Varat käytetään lahjoittajan toivomaan tarkoitukseen.
  Lisätietoja: teatterisihteeri@tayt.fi