TaYT:n pääsykokeet 11.–12.9.2021

Haluatko tehdä merkityksellistä teatteria osana ainutlaatuista tamperelaista taideyhteisöä? Tampereen Ylioppilasteatteri etsii jälleen joukkoonsa uusia jäseniä 11.–12.9.2021. Meille ovat teille tervetulleita hakemaan kaikenikäiset 18 vuotta täyttäneet elämäntilanteeseen katsomatta. Ilmoittautuminen kokeisiin on auki sunnuntain 29.8.2021 loppuun saakka.


Etsimme yhteisöömme niin näyttelemisestä, lavastamisesta, puvustamisesta, tuottamisesta, ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta, dramaturgiasta, koreografiasta, tanssimisesta, maskeerauksesta, säveltämisestä, graafisesta suunnittelusta, valokuvaamisesta kuin valo-, ääni- ja videosuunnittelusta kiinnostuneita tekijöitä.


Mikäli mikään edellä mainituista taiteen muodoista kiinnostaa sinua, älä epäröi hakea!


Ilmoittaudu kokeisiin 29.8.2021 klo 23.59 mennessä täyttämällä Google Forms -lomake osoitteessa:
https://forms.gle/djAKtYh8jnJndS479


Lisätiedot pääsykokeiden kulusta, ennakkotehtävät ja turvallisemman tilan periaatteet lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 30.8.2021.


Tampereen Ylioppilasteatteri tuottaa vuodessa 3–4 teatterituotantoa ja monia muita klubeja ja tapahtumia. Ensimmäisenä jäsenvuonnasi sitoudut toimimaan siinä roolissa, johon olet pääsykokeissa hakenut ja tullut valituksi. Kaikille uusille jäsenille järjestetään mahdollisuus halutessaan osallistua vähintään yhteen produktioon ensimmäisenä jäsenvuonna. Myöhemmin voit valita, missä roolissa ja mihin teatterin tuotantoihin tahdot osallistua riippumatta siitä, missä hakuroolissa olet tullut valituksi teatterin jäseneksi.


Teatterimme pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, ja edellytämme kaikilta jäseniltämme säännöllistä osallistumista talkootöihin (mm. lipunmyynti ja väliaikamyynti, roudaaminen ja tilan siivoaminen). Lisäksi toivomme jäseniltämme sitoutumista myös osallistumaan kolmesti vuodessa järjestettäviin yhdistyksen jäsenkokouksiin sekä 2–3 kertaa vuodessa järjestettäviin koko talon siivoustalkoisiin. Uusille jäsenille järjestetään viikolla 37 jäsenkoulutus, jossa teatterin tila ja käytännöt tulevat tutuiksi.


COVID-19

Otamme koronavirustilanteen huomioon pääsykokeiden järjestelyissä ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ja THL:n antamia ohjeistuksia, jotta kokeista voidaan järjestää mahdollisimman turvalliset kaikille. Tiedotamme kaikille hakijoille kokeiden mahdollisista erityisjärjestelyistä. Ethän osallistu kokeisiin kipeänä tai jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita!


SAAVUTETTAVUUS JA ESTEETTÖMYYS

Teatterin maanalainen tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen.Teatterissa on sukupuolittamattomat WC-tilat. Tarkempia esteettömyys- ja saavutettavuustietoja saat teatterisihteeriltä: teatterisihteeri@tayt.fi tai 050 501 3923.


Me haluamme juuri sinut osaksi teatterimme mahtavaa jäsenistöä. Nähdään pääsykokeissa!


Lisätietoa Tampereen Ylioppilasteatterista ja jäsenyydestä voit kysyä teatterisihteeriltämme teatterisihteeri@tayt.fi , puh. 050 501 3923.


Pääsykokeita koskeviin kysymyksiin vastataan osoitteesta paasykokeet@tayt.fi