Tampereen Ylioppilasteatteri hakee uusia jäseniä!

Haluatko tehdä merkityksellistä teatteria? Haluatko kokeilla siipiäsi teatterin eri osa-alueilla?  Entä haluaisitko tehdä tämän kaiken osana mahtavaa taideyhteisöä? Jokainen täysi-ikäinen on tervetullut hakemaan ikään tai elämäntilanteeseen katsomatta. Me haluamme juuri sinut osaksi teatterimme mahtavaa jäsenistöä!

Haemme osaavia jäseniä kaikille teatterin tekemisen osa-alueille. Jos sinua siis kiinnostaa näyttelijäntyö, ääni- ja valotekniikka, tuottaminen, graafinen suunnittelu, puvustus, lavastus, maskeeraus tai mikä tahansa teatterin osa-alue, niin älä epäröi hakea.

Seuraava haku on syyskuussa 2020!

 

Pääsykokeet

 

Näyttelijät

Näyttelijöiden pääsykokeet ovat kaksipäiväiset, ja ne pidetään 7.–8.9.2019 Tampereen Ylioppilasteatterilla. Pääsykokeet alkavat lauantaina klo 10, ja niihin on hyvä varata molemmat päivät kokonaisuudessaan. Mikäli hakijoita on paljon, saatetaan osa joukosta karsia ensimmäisen päivän jälkeen.

 

Skenografit

Skenografien pääsykokeet ovat yksipäiväiset, ja ne pidetään lauantaina 7.9.2019 klo 10 alkaen Tampereen Ylioppilasteatterilla. Pääsykokeisiin on hyvä varata koko päivä.

 

Ennakkotehtävät

Pääsykokeita varten valmisteltavat ennakkotehtävät lähetetään hakijoille hakuajan päätyttyä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu näyttelijöiden pääsykokeisiin
Ilmoittaudu skenografien pääsykokeisiin

 

Nähdään pääsykokeissa!