Ilmoittautuminen TaYT:n pääsykokeisiin alkaa 2.8.2017

Tampereen Ylioppilasteatteri hakee uusia jäseniä!

 

Haluatko tehdä merkityksellistä teatteria? Haluatko kokeilla siipiäsi teatterin eri osa-alueilla?  Entä haluaisitko tehdä tämän kaiken mahtavassa taideyhteisössä? Jokainen täysi-ikäinen on tervetullut hakemaan  ikään tai elämäntilanteeseen katsomatta. Me haluamme juuri sinut osaksi teatterimme mahtavaa jäsenistöä!

 

Jäsenhakumme on käynnissä 2.-27.8.2017

 

Haemme tänä vuonna uusia jäseniä kaikille teatterin tekemisen osa-alueille. Erityisesti uusien jäsenien tarve koskee teatterin teknistä ja tuotannollista puolta. Jos sinua siis kiinnostaa näyttelijäntyö, ääni- ja valotekniikka, tuottaminen, käsikirjoittaminen, ohjaaminen, graafinen suunnittelu, puvustus, lavastus tai mikä tahansa teatterin osa-alue, niin älä epäröi hakea.

 

Näyttelijöiden pääsykokeet ovat kaksipäiväiset: 2.-3.9. Muista osa-alueista kiinnostuneet pyydetään myös saapumaan 2.9 pääsykokeiden aloitusosioon, josta he jatkavat yksilöhaastatteluihin.

 

Hakijoiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

 

Ilmoittaudu pääsykokeisiin 27.8. mennessä sähköpostilla: teatterisihteeri@tayt.fi

 

Kerro viestissä koko nimesi ja mistä teatterin osa-alueesta olet kiinnostunut. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään hakulomake, ennakkotehtävämateriaali ja tarkemmat ohjeet sähköpostilla tai tarvittaessa postilla.

 

Toivomme suurimman osan uusista jäsenistä osallistuvan syksyn Doña R – Sorin ruusunen -produktioon, jonka ensi-ilta on  18.11. Produktion harjoitukset ovat pääsääntöisesti ma-pe -iltoina syys-marraskuussa. Odotamme uusien jäsenten olevan muutenkin aktiivisesti mukana kauden toiminnassa ja ohjelmistossa.

 

Harjoituskauden lisäksi uusille sekä halukkaille vanhemmille jäsenille järjestetään kattava jäsenkoulutus, jossa tutustutaan teatterintekemisen osa-alueisiin, teatteritoiminnan ylläpitämiseen ja kanssajäseniin.