Avoin työpaikka Tampereen Ylioppilasteatterissa. Haku päättyy 6.6.2021.

Tampereen Ylioppilasteatteri hakee teatterisihteeriä osaksi monipuolista yhteisöään. Teatterisihteerin tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen. Hän on yhdistyksen ainoa vakituinen työntekijä. Työtunteja on keskimäärin 15 viikossa kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta.


Etsimämme teatterisihteeri on innokas, kulttuurialaa jo hieman tunteva, omatoiminen ja innovatiivinen henkilö, jolta onnistuu niin tuotanto- kuin tiedotustehtävätkin. Toivomme, että teatterisihteerillä on aitoa intohimoa kulttuurialaa kohtaan, kokemusta yhdistystoiminnasta, jo hieman osaamista tai tietoa taloushallinnosta sekä hyvät tietotekniset, sosiaaliset ja viestinnälliset taidot.


Työ on joustavaa ja sovitettavissa esimerkiksi opiskelun oheen. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävästä maksetaan palkkaa 654 e / kk.


Teatterisihteerin tehtäviin yhdistyksessä kuuluvat mm. seuraavat asiat:

– Jäsenasioiden hoito

– Taloushallinto yhdessä rahastonhoitajan ja tilitoimiston kanssa

– Vastaavana tuottajana toimiminen

– Vastaavana tiedottajana toimiminen

– Yhteys- ja edustushenkilönä toimiminen

– Verkkosivujen päivittäminen

– Tiivis yhteistyö ja hyvä kommunikaatio yhdistyksen hallituksen kanssa

– Monipuolinen raportointi ja tilastointi

– Markkinointi

– Muut hallinnolliset tehtävät


Haku tehtävään päättyy 6.6.2021. Haastattelut toteutetaan viikolla 24 (14.–18.6.2021) joko kasvotusten Tampereen Ylioppilasteatterilla tai etänä Jitsi-alustalla.


Toteutamme haun anonyymina yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Haastateltavat valitaan anonyymien hakemusten ja ansioluetteloiden perusteella. Henkilötiedot yhdistetään hakemuksiin vasta, kun rekrytointitiimi on hakemusten ja ansioluetteloiden perusteella valinnut haastatteluun kutsuttavat henkilöt.


Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti tämän Google Forms -lomakkeen kautta.

Tiedostojen lataamiseksi lomake vaatii sisäänkirjautumisen. Jos sinulla ei ole Google-tiliä, lue ohjeet tämän sivun lopusta Anonyymin haun ohjeet -otsikon alta.


Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostilla rekry@tayt.fi. Työ alkaa 2.8.2021 tai mahdollisimman pian tämän jälkeen. Työ alkaa perehdytysjaksolla.


Tampereen Ylioppilasteatteri on vuonna 1960 perustettu harrastajateatteri. Monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin perinteinen teatteri ja klassikkotekstien tulkinnat kuin nykyteatteri ja uudet teatterin muodot. Pääohjelmiston lisäksi teatterissa järjestetään myös mm. muutaman esityskerran pienoisesityksiä, improa, stand uppia ja musiikkitapahtumia. Jäsenistö myös keikkailee erilaisissa tilaisuuksissa teatterin ulkopuolella.


Anonyymin haun ohjeet

Tällä lomakkeella voit jättää anonyymin työhakemuksen Tampereen Ylioppilasteatteri ry:n teatterisihteeriksi. Lähetä hakemuksesi 6.6.2021 mennessä. Jos sinulla ei ole Google-tiliä, voit lähettää anonyymin hakemuksen ja ansioluettelon sähköpostin liitteenä osoitteeseen hakemus@tayt.fi. Kirjoita silloin sähköpostin tekstikenttään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ennen hakemuksen jättämistä tutustuthan tarkasti työpaikkailmoitukseen.


Työstä hakemuksestasi ja ansioluettelostasi / CV:stäsi sellaiset versiot, joissa ET MAINITSE seuraavia asioita:


* nimi
* osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut yhteystiedot
* ikä, syntymäaika ja -paikka
* sukupuoli


Älä myöskään liitä hakemukseesi tai ansioluetteloosi valokuvaasi. Lähetä hakemus ja ansioluettelo erillisinä pdf-tiedostoina.


Haastateltavat valitaan anonyymien hakemusten ja ansioluetteloiden perusteella. Ennen haastatteluvaihetta henkilötietoja käsittelee vain Tampereen Ylioppilasteatterin yhdenvertaisuusvastaava Teija Ryhtä, joka ei kuulu haastatteluja tekevään rekrytointitiimiin. Henkilötiedot yhdistetään hakemuksiin vasta, kun rekrytointitiimi on hakemusten ja ansioluetteloiden perusteella valinnut haastatteluun kutsuttavat henkilöt.


Haastattelut toteutetaan joko kasvotusten Tampereen Ylioppilasteatterilla tai etänä Jitsi-alustalla (voit lomakkeella valita, käykö sinulle vain toinen tai molemmat näistä).


Lähettämällä hakemuksen annat Tampereen Ylioppilasteatterin yhdenvertaisuusvastaavalle ja rekrytointitiimille suostumuksen käsitellä henkilötietojasi. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan suoraan rekrytointiin liittyvissä asioissa. Rekrytointiprosessin päätteeksi kerätyt henkilötiedot tuhotaan.