Yökylä-festivaali 21.4. klo 14.00–05.00

Koska:
21.04.2019 @ 14:00 – 22.04.2019 @ 05:00
2019-04-21T14:00:00+03:00
2019-04-22T05:00:00+03:00

Milloin viimeksi olet ollut yökylässä?
 
Huhtikuussa Tampereen Ylioppilasteatterilla ensimmäistä kertaa järjestettävä Yökylä-festivaali on unelmien kulttuuritapahtuma, jossa voit kirjaimellisesti olla kuin kotonasi. Yökylä on rento, poikkitaiteellinen ja yhteisöllinen kevätfestivaali, jonka ajan teatteri toimii yhteisenä olohuoneena. Yövieraana saat nauttia taiteesta ja hyvästä seurasta joko sohvalla löhöillen tai tanssilattialla irrotellen – juuri niin kuin itse haluat.
 
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.
 

Ohjelma:

Millaista ohjelmaa Yökylässä sitten nähdään? Sen päätät sinä. HAE FESTIVAALEILLE ESIINTYMÄÄN!
 
Etsimme tapahtumaan musiikkia, DJ-settejä, räppiä, lavarunoutta, tanssia, monologeja, stand uppia, performansseja, dragia, AV-taidetta, lyhytelokuvia, workshoppeja, kuvataidetta tai mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Pääsiäissunnuntaina järjestettävät pienfestarit kestävät iltapäivästä aamuyöhön, joten ohjelmistoon mahtuu reilusti esityksiä.
 
Hae mukaan festivaaleille tai vinkkaa kaverille, haku on auki maaliskuun loppuun. Hakulomake ja tarkemmat ohjeet löytyvät klikkaamalla tätä!
 

Liput:

Liput tulevat varattaviksi huhtikuun alussa. Festivaalipassin hinta on 10 €.
 

Yhdenvertaisuus ja turvallisempi tila:

Tampereen Ylioppilasteatteri on syrjinnästä vapaa alue. Myös Yökylä-festivaaleilla kaikkia kohdellaan yhdenvertaisesti riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai muista henkilökohtaisista ominaisuuksista. Tapahtumassa emme hyväksy minkäänlaista häirintää ja noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.
 

Esteettömyys:

Teatterin maanalainen tila on valitettavasti esteellinen lukuisine portaineen ja kynnyksineen. Teatterillamme ei ole käytössä induktiosilmukkaa. Ilmoitathan lippuvarausta tehdessäsi, mikäli mukaan tulee avustaja. Avustajan lippu on maksuton.
 

Lisätietoa:

Lisätietoa festivaalista sekä tarkempia yhdenvertaisuus-, esteettömyys- ja saavutettavuustietoja saat teatterisihteeriltä: teatterisihteeri@tayt.fi tai 050 501 3923.