SEURAAVAN KERRAN TAMPEREEN YLIOPPILASTEATTERIN PÄÄSYKOKEET JÄRJESTETÄÄN 2. – 3.9.2017. ILMOITTAUTUMISOHJEET PÄIVITETÄÄN TÄLLE SIVULLE ELOKUUN ALUSSA. SEURAA SIIS VERKKOSIVUJAMME TAI TYKKÄÄ ESIMERKIKSI FACEBOOK-SIVUSTAMME SAADAKSESI TIEDON PÄÄSYKOKEISTA ENSIMMÄISENÄ! ALLA EDELLISVUODEN ILMOITUS.

Tampereen Ylioppilasteatteri hakee uusia jäseniä!

 

Haluatko tehdä merkityksellistä harrastajateatteria mielenkiintoisessa teatteriyhteisössä? Jäsenhakumme on käynnissä 2. – 28.8.2016.

Haemme tänä vuonna kaikista teatterin osa-alueista kiinnostuneita jäseniä: näyttelijäntyö, ääni- ja valotekniikka, tuottaminen, graafinen suunnittelu, puvustus, lavastus ja mitä vain keksit.

Näyttelijähakijoiden pääsykokeet ovat kaksipäiväiset: 3.-4.9. Muista osa-alueista kiinnostuneet haastattelemme viikolla 35.

Hakijoiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu haastatteluun tai pääsykokeisiin 28.8. mennessä sähköpostilla: teatterisihteeri@tayt.fi

Kerro viestissä koko nimesi ja mistä teatterin osa-alueista olet kiinnostunut. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään hakulomake, ennakkotehtävämateriaali ja tarkemmat ohjeet sähköpostilla tai tarvittaessa postilla.

Odotamme kaikkien uusien näyttelijöiden osallistuvan syksyn MAO-produktioon, jonka harjoitukset ovat syys-marraskuussa pääsääntöisesti ma-pe -iltoina. Näytelmän ensi-ilta on 19.11.2016.

 

Harjoituskauden lisäksi uusille jäsenille järjestetään alkusyksystä jäsenilta sekä jäsenkoulutus.